Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversos col·lectius de Vilafranca exigeixen que la crisi “la paguin els rics”

Diversos col·lectius de la comarca de l’Alt Penedès, la majoria dels quals vinculats a l’esquerra independentista, van convocar dissabte al vespre una concentració a la plaça de la Vila.

Una concentració a la plaça de la Vila per exigir una sortida de la crisi actual, derivada de les conseqüències de la covid-19.

Els col·lectius que impulsaven aquesta mobilització interpel·len la classe treballadora per tal que es recuperi el carrer i s’exigeixi que la crisi la paguin, per primera vegada, els qui han acumulat beneficis aquests últims anys. Per això el lema de l’acte era “Que la crisi la paguin els rics”. Consideren que hi ha més interès en recuperar les empreses, que no en donar suport a les pesones.

Les entitats convocants de la concentració d’aquest dissabte a Vilafranca eren el Sindicat de Llogateres de l’Alt Penedès, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Arran, la CUP, Endavant, La Ruda, l’Ateneu Popular X, el Casal Popular de Vilafranca- La Gueralda, La Barraca i Penedès per Palestina.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: