Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una avaria elèctrica afecta durant diverses hores el veïnat de Vilafranca

A Ràdio Vilafranca i Penedès TV també ens hem vist afectats per aquesta avaria, interferint en la nostra programació durant una estona aquest migdia.

Aquest migdia diversos domicilis vilafranquins han patit talls de subministrament elèctric. L’afectació s’ha notat a diferents punts de la vila, però el focus de l’avaria és un cable subterrani del barri del Centre. Un equip de la companyia Endesa ha estat treballant per localitzar aquesta avaria que finalment ha trobat a les 18h. A partir d’aquí han començat els treballs de reparació que han de durar al voltant de 3 hores, el que vol dir que a partir de les 21h els subministres afectats haurien de començar a reconnectar-se. A Ràdio Vilafranca i Penedès TV també ens hem vist afectats per aquesta avaria, interferint en la nostra programació durant una estona aquest migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: