Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quasi 100 voluntaris s’apunten a la iniciativa per acompanyar telefònicament gent gran

La crida per trobar persones col·laboradores per fer trucades telefòniques d’acompanyament a persones grans ha tingut èxit.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, ha explicat que la crida feta per l’Ajuntament per crear una xarxa de suport formada per persones col.laboradores que facin trucades telefòniques d’acompanyament a persones majors de 80 anys que viuen soles a Vilafranca ha rebut una gran resposta. En nou dies s’han cobert les necessitats de persones per col·laborar en aquesta iniciativa amb quasi 100 voluntaris. Durant l’estat d’alarma per la primera onada de la pandèmia del Coronavirus, i arran del confinament domiciliari, es van realitzar trucades telefòniques a persones grans que havien de romandre al domicili continuadament. Va ser una experiència positiva que ara s’ha volgut perfeccionar.
En poques setmanes es faran tres trucades, que tindran un assessorament i un seguiment tècnic.
Zaballa ha agraït la resposta solidària de “nombroses persones en aquest projecte que vol donar suport a un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat, les persones grans que viuen soles”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: