Dimecres, 20 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Ruda impulsa la campanya ‘Contra l’Església, apostatem col·lectivament’

La Ruda impulsa la campanya ‘Contra l’Església, apostatem col·lectivament’

Des de La Ruda, i en el marc del proper 25N, Dia Internacional Contra la Violència Masclista, han decidit dur a terme un acte simbòlic i col·lectiu que afronti la institució de l’Església catòlica.

Segons expliquen en un comunicat, ‘milers de persones batejades d’arreu de l’estat ni professen ni comparteixen els principis de la religió escollida per les seves famílies, però els seus batejos, comunions i confirmacions contribueixen al creixement d’adeptes catòlics a l’estat’. Per sortir de les estadístiques els animen a apostatar.

La Clara Sant, integrant de la Ruda, recalca que aquesta campanya de l’assemblea feminista és una mostra de rebuig a l’Església com a institució i no pas als creients.

Des de la Ruda expliquen que tot i alguna confusió, l’acollida de la campanya està sent bona, tal com apunta Mireia Manyosa.

Per fer-ho, proposen emplenar dos formularis de sol·licitud d’apostasia, que es pot descarregar a través del blog de La Ruda o recollir a la parada de La Castellera, al Mercat de la Carn de Vilafranca. La campanya s’allarga fins al diumenge 22 de novembre. A més, el dimarts 10 de novembre d’11 a 2 del migdia i dijous 12 de novembre de 4 a 9 del vespre hi haurà una parada davant la Capella de Sant Joan de Vilafranca. Per a més informació sobre què és l’apostasia i sobre aquesta campanya es pot consultar el blog larudafeminista.wordpress.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: