Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca ha celebrat el seu desè aniversari llençant 10 coets

El llençament ha commemorat l’estrena de la colla en una diada castellera fa deu anys, el 14 de novembre de 2010, a Manresa.

Seguint les restriccions sanitàries actuals, la Colla Jove de Vilafranca ha celebrat el seu desè aniversari llençant 10 coets des d’un terrat. Una celebració diferent, que ha consistit en encendre un coet a cada minut, un cop van tocar les 12 hores del migdia d’aquest passat dissabte. 10 coets, en minuts.

Es tracta d’una celebració adaptada a la situació actual, molt allunyada dels actes multitudinaris que es podrien haver fet en circumstàncies normals. El llançament ha commemorat l’estrena de la colla en una diada castellera el 14 de novembre de 2010, a Manresa.

El president de l’entitat, Manel Trias, explicava que l’acte ha estat un homenatge a tots aquells que han format part de la colla i recordar totes les actuacions realitzades, amb ganes de recuperar l’activitat.

Alguns dels moments més destacats de la colla van ser la gran temporada de l’any 2014 on van assolir castells de 7, històrics per la Jove, o l’any de fundació, per tot el que va comportar emocionalment.

A l’encesa i llençament de coets també hi va assistir Montse Vallès, presidenta de la Colla, l’any 2010, moment de la seva fundació. Vallès es mostrava molt emocionada al recordar les primeres passes d’aquell 14 novembre a Manresa.

Ara, la Jove mira més enllà i pensa en poder reprendre l’activitat. També desitgen poder fer una gran celebració un cop millori la situació sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: