Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots de Vilafranca volen recuperar la clàssica de vuit

Els Xicots de Vilafranca volen recuperar la clàssica de vuit

Aquest divendres començaran els assajos i la temporada castellera engegarà el 14 d’abril, en la Diada d’Inici, que se celebrarà a la plaça Penedès.

Aquesta setmana els Xicots de Vilafranca han presentat la temporada 2024, que va engegar aquest cap de setmana amb l’homenatge a Heroïnes Anònimes.

Sota el lema “Amb més ADN que mai”, els de la camisa vermella faran 25 actuacions aquesta temporada, la majoria a la comarca, per poder moure més gent.

Les dues diades llunyanes seran a Girona, on els Xicots faran un cap de setmana de convivència, i a Sabadell. A nivell tècnic, Tamara Gonzàlez explicava que un dels objectius de la temporada és potenciar assaigs de dimecres, portar castells de vuit fora de casa i recuperar la clàssica de vuit.

Pel que fa els actes socials, aquest diumenge 17 de març es farà la caminada vermella i la següent activitat de la colla serà la pluja d’enxanetes, el 4 de maig. Al llarg de l’any també se celebraran la Cursa Lluís Barrera i la Red Party.

Els Xicots aquesta temporada també han renovat la web i han creat nous dissenys de samarretes. Aquesta setmana s’ha posat a la venda el primer disseny, amb el lema de la colla “Amb més ADN que mai”, al llarg de la temporada es presentaran tres models de samarretes més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: