Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots es marquen el 4d8 i la td7 com a objectius pel Roser, on voldrien estrenar el 3d8

La diada es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca tenen aquest diumenge a les 12 del migdia la seva gran última diada, la del Roser, a la plaça de la Vila juntament amb els Castellers de Sabadell i els Sagals d’Osona. La colla fa dies que treballa per arribar a la jornada amb la clàssica de vuit, de la qual estan fent bones proves en els assaigs dels últims dies.

Segons explica la seva cap de colla, Tamara González, ara per ara el 4d8 i la td7 arribaran diumenge segur amb garanties i falta l’últim assaig d’aquest divendres per decidir si també podran estrenar el 3d8 o no. La diada es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: