Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots deixen en intent el 4d8 i en carregada la td7 en la diada del Roser

La seva cap de colla, Tamara Gónzalez, creu que la diada no va ser justa amb la feina que han fet durant tota la temporada

Els Xicots de Vilafranca van celebrar diumenge al migdia a la plaça de la Vila la seva última diada de la temporada, la del Roser, on anaven amb uns objectius de màxims que al final no van poder aconseguir. El principal repte era descarregar un nou 4d8, però el castell va quedar en intent. Tot i que una mica obert de la part baixa, el quatre va mantenir bones mides però quan ja entrava la cassoleta es va trencar.

En segona ronda van refer-se descarregant el 7 de 7 i, en tercera ronda, van encarar un altre objectiu: la torre de set, que tampoc van poder completar i que va quedar en carregada in extremis en no poder salvar diferents fuetades laterals que va patir la construcció. Van tancar la diada amb el quatre de set amb agulla. La cap de colla dels de la camisa vermella, Tamara González, no amagava la seva decepció per com havia anat la diada

Els Xicots estaven acompanyats pels Castellers de Sabadell, que van completar la td7, el 4d8 i el 5d7 i els Sagals d’Osona amb el 3d7, el 4d7 amb agulla i el 4d7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: