Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca mostra el seu suport i solidaritat a l’Adrián Sas

Rebutgen qualsevol sentència condemnatòria i exigeixen l’absolució.

Davant la sentència de l’Audiència de Barcelona que condemna al jove vilafranquí Adrián Sas a 3 anys, 6 mesos i 1 dia de presó, des de la CUP de Vilafranca del Penedès mostren el seu suport i solidaritat a l’Adrián Sas, rebutgen qualsevol sentència condemnatòria i exigeixen l’absolució.
En un comunicat exigeixen explicacions als partits polítics que governen a la Generalitat, Esquerra Republicana i Junts per Catalunya, i que s’havien compromès a retirar part de les acusacions de la Generalitat. També apel·len als Grups Municipals d’ERC i Junts per Vilafranca a demanar explicacions i exigir responsabilitats als seus respectius partits i exigeixen que l’Ajuntament de Vilafranca faci públic un posicionament institucional contra la sentència i de solidaritat i suport amb l’Adrián i la seva família. També donen suport a les mobilitzacions contra la sentència i encoratgen a els vilafranquins participar-hi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: