Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xell Montserrat titlla de ‘joc polític’ les crítiques d’ERC i reivindica la feina del govern

Arran de les darreres crítiques d’Esquerra Republicana a la regidoria d’Educació, la seva responsable política Xell Montserrat explica que no tenen res a amagar i que bona part de les dades que li demanen els republicans, per exemple, les de distribució dels alumnes per centres, estan disponibles a la web de l’Ajuntament.

Montserrat qualifica de ‘joc polític’ les crítiques d’ERC.
Respecte la qüestió de la segregació escolar, la titular d’Educació a l’Ajuntament de Vilafranca exposa que són els primers que hi lluiten. Recorda que les famílies poden escollir l’escola on portar els seus fills lliurement, al mateix temps que explica que Educació és una competència de la Generalitat i que com a ens local posen en marxa tots els instruments que tenen per mirar que sigui mínima. A més, també explica que han estat treballant conjuntament amb Inspecció per pacificar els entorns de les escoles i reduir el màxim el trànsit de vehicles, alhora que han reforçat el servei de neteja.
Montserrat demana a l’oposició anar tots a la una per posar en valor els bons projectes que s’estan fent des dels equips directius dels centres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: