Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui ha tornat a obrir l’oficina central del Banc Sabadell a Vilafranca

Ha estat tancada dos dies per una avaria.

L’oficina central de Banc Sabadell a la rambla Nostra Senyora ha estat tancada des de dimarts i fins dimecres a causa d’una avaria amb una canonada d’aigua. Aquest dijous ha pogut reobrir al públic. Segons expliquen fonts de l’entitat bancària dilluns al vespre, una canonada d’aigua va petar i l’aigua del dipòsit d’incendis va inundar les instal·lacions, afectant el quadre elèctric. L’oficina ha estat tancada per garantir la seguretat dels clients i els treballadors de l’oficina. Aquest fet ha provocat més cues del que és habitual a les altres oficines de Banc Sabadell a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: