Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Treballadors de Qipert inicien mobilitzacions davant la voluntat de Banc Sabadell de tancar-la

L’empresa es troba al polígon de Sant Pere Molanta, i durant els darrers cinc anys ha estat duent a terme el projecte de revisió de garanties de Banc Sabadell.

Segons un comunicat fet públic per els treballadors, l’expedient de Regulació d’Ocupació finalitza el 31 de gener i l’empresa vol extingir la totalitat dels contractes de la plantilla. Són 102 persones de la comarca i rodalies.
Els treballadors denuncien que des del primer moment les posicions estan molt allunyades, ja que només s’ofereix una recol·locació a Sabadell i 18 fora de Catalunya. Les condiciona de l’ERO pel personal, amb un sou que ratlla el salari mínim interprofessional, està lluny consideren els treballadors d’unes condicions econòmiques dignes que millorin els mínims legals.
Consideren que hi ha marge per part de l’empresa fins i tot per mantenir el centre obert, i el comité d’empresa ha anunciat mobilitzacions per els propers dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: