Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Protestes pel tancament de l’oficina de Banc Sabadell al barri de l’Espirall

Aquest dijous veïns del Barri de l’Espirall han fet una concentració davant de l’oficina.

La concentració es deu al fet que el Banc Sabadell té previst fer el tancament de l’oficina, deixant als veïns més grans del barri i clients seus sense cap altre alternativa més propera que la central situada al centre de la vila. Aquesta situació per ells és complicada pel fet que la gent gran els costa moure’s i no tenen amb qui poder anar-hi. També la distancia amb l’oficina central, és un problema per la gent gran.
El Banc Sabadell anuncia que posarà caixers, però per la gent gran això continua suposant una dificultat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: