Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
August Rossell, Colomer Pagès i Lluís Via exposen al Fòrum Berger Balaguer

August Rossell, Colomer Pagès i Lluís Via exposen al Fòrum Berger Balaguer

L’Espai Cultural de la Fundació Pinnae acollirà a partir d’aquest proper divendres l’exposició col·lectiva.

Tres tècniques, tres estils, tres persones totalment diferents i que els uneix principalment dues coses, el pinzell i la passió per treballar cada dia amb la seva obra. Per ordre cronològic, ens trobem primer amb en Colomer Pagès, un artista que de ben petit ja va mostrar un gran interès per la pintura. La seva principal inspiració van ser els pintors francesos impressionistes, que van representar un descobriment en la seva pintura el sentit de la llum i el color, i amb qui se sentia a prop en la concepció pictòrica. La seva obra és molt personal i transmet un sentit únic per cada persona que la mira. Tot seguit trobarem a les parets de la sala obra d’August Rosell, amb més de quaranta anys d’experiència, i una clara petjada amb el seu estil pictòric. La seva pintura s’ha anat desenvolupant des d’un art més figuratiu, romàntic, íntim i atmosfèric, a una expressió sense pinzellades i grans detalls però creant un ambient càlid, amb espais de molts clarobscurs. Per finalitzar a l’exposició hi trobem la obra de Pere Lluís Via, un artista amb un tarannà i segell molt personal, que ha viatjat per molts indrets i ha estat present a moltes fires d’art arreu d’Europa. Entre les seves obres, trobem una gran varietat de paisatges, com platges, vinyes, camps entre altres. L’exposició mostra el nivell d’aquests artistes vilafranquins, l’entrada és lliure i gratuïta. Serà obligatori l’ús de mascareta per accedir a l’espai i l’aforament serà limitat i regulat a la mateixa recepció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: