Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Colomer Pagès, August Rossell i Pere Lluís Vila comparteixen exposició a Vilafranca

L’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull des de divendres l’exposició col·lectiva ‘Tres pinzells vilafranquins’ que aglutina l’obra de tres grans artistes referents de l’expressió plàstica a casa nostra.

Un d’ells és el Colomer Pagès, un artista que de ben petit ja va mostrar un gran interès per la pintura. La seva principal inspiració van ser els pintors francesos impressionistes, que van representar un descobriment en la seva pintura el sentit de la llum i el color, i amb qui se sentia a prop en la concepció pictòrica. Colomer té un domini extraordinari del pinzell i un traç molt particular que fa de la seva obra un segell que s’identifica sense necessitat de veure la firma.

A les parets de la sala també hi trobarem l’obra d’August Rosell, amb més de quaranta anys d’experiència. La seva pintura s’ha anat desenvolupant des d’un art més figuratiu, romàntic, íntim i atmosfèric, a una expressió més àgil i vibrant, creant un ambient càlid.

També hi ha l’obra d’en Pere Lluís Via, un artista que ha viatjat per molts indrets i ha estat present a moltes fires d’art arreu d’Europa. Ha explorat des dels seus inicis molts territoris. Entre les seves obres, trobem una gran varietat de paisatges, com platges, vinyes o camps, entre altres.

L’exposició es podrà veure de dijous a diumenge fins al proper 22 de novembre. L’entrada és lliure i és obligatori l’ús de mascareta per accedir a l’espai. L’aforament serà limitat i regulat a la mateixa recepció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: