Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Colomer Pagès presenta una mostra de més de 50 anys dedicats a la pintura

L’exposició, amb el títol ‘Cinc dècades, cinc espais’, es troba a la Capella de Sant Joan.

La inauguració es va fer divendres amb el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi i de l’editor i historiador de l’art, Ramon Nadal. Colomer Pagès ofereix en aquesta exposició retrospectiva un conjunt d’una quarantena d’obres en diferents formats. Totes elles, llevat d’alguns dibuixos inicials, realitzades en oli sobre tela. Cinc dècades i cinc espais que reflecteixen l’evolució de l’artista. A la dècada dels anys setanta hi ha dibuix sobre paper, als anys vuitanta els primers olis, als noranta l’impressionisme arrela profundament en l’artista. Als 2000 comença una pintura més personal amb pinzellada fresca. Colomer Pagès ens explica que en la darrera dècada s’ha dedicat a la composició. Ramon Nadal destaca que a l’exposició es pot comprovar l’evolució d’un artista inspirat en l’impressionisme de Monet.  Per la seva banda el regidor de Cultura assenyala que enguany la temporada d’exposicions a la Capella de Sant Joan finalitza amb una proposta molt vilafranquina. Raimon Colomer i Pagès va néixer a  Vilafranca l’any 1940i  la seva vida ha transcorregut per Vilafranca i el seu entorn, un petit espai geogràfic que li ha estat suficient i en el qual ha trobat tot el que necessita i se sent plenament identificat. La seva obra figura, a banda de col·leccions privades de tot el món, en  museus de Tossa de Mar, Vilafranca i San Francisco als Estats Units. L’exposició estarà oberta al públic fins al 30 de desembre, tancant així la programació estable d’exposicions produïdes per l’Ajuntament de Vilafranca d’aquest 2017 a la capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: