Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Palmadotze fa trenta anys i ho comença a celebrar amb Plantalech i Rosell

Palmadotze inicia la celebració del seu trentè aniversari amb les exposicions de Fèlix Plantalech i August Rosell.

Per celebrar els seus 30 anys d’existència, la galeria d’art Palmadotze ha preparat una sèrie d’activitats que començaven aquest dissabte al migdia amb la inauguració de les exposicions de Fèlix Plantalech i August Rosell. Plantalech presenta a Palmadotze ‘En trànsit’, una exposició que recull obres on la inspiració, que tradicionalment al llarg de la seva trajectòria venia del món pagès, passa a provenir de l’interior de l’artista a través de la poesia, la filosofia o el pensament.

Entre les obres de Plantalech hi ha el mural de 2×8 metres ‘Encanyissadament’. Sobre aquest mural, tres ballarins de l’escola de dansa Assumpta Trens, la Mireia, la Marta i el Nil, van representar una peça de dansa contemporània en el transcurs de la inauguració.

Per la seva banda, August Rosell inaugurava ‘Pintures_obra inèdita’, una selecció d’obres que defineix bé la seva llarga trajectòria, amb més de quaranta anys dedicats a la pintura. La selecció se centra en els paisatges rurals i urbans, les natures mortes, les composicions d’interiors i les figures, amb referències fins i tot a les Meninas de Velázquez.

Les dues exposicions es poden visitar a la galeria Palmadotze, situada a la Masia Mas Pujó de Santa Margarida i els Monjos, fins al proper 28 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: