Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha iniciat el curs escolar amb un nou grup de 6è de primària i 3 de primer d’ESO

Des de l’Ajuntament valoren que l’inici de curs escolar s’ha fet amb tranquil·litat i seguint les mesures de prevenció al voltant de la Covid-19 que han marcat les autoritats d’Educació i Sanitat.

Ja es pot fer un primer balanç de com ha anat l’inici d’aquest curs escolar 2020-2021 a Vilafranca. La regidora d’Educació de l’Ajuntament Xell Montserrat explicava que l’inici de curs ha estat tranquil i amb molta cura per aplicar totes les mesures de prevenció que marquen les actuals normatives.
Pel que fa a les novetats d’aquest curs escolar a Vilafranca, les més destacades són un nou grup de 6è de primària que s’ha ubicat a l’escola Cristòfor Mestre per tal d’acollir la matricula que ha anat arribant; i els tres nous grups de primer d’ESO. Dos corresponen al nou institut de Vilafranca que ha engegat aquest curs, i un més s’ha ubicat a l’Institut Alt Penedès.
En total a Vilafranca han començat aquesta setmana el curs 6878 alumnes, 94 menys que el curs passat. D’aquests, 1256 corresponen a educació infantil de segon cicle, 2908 a primària, i 2714 a secundària obligatòria. Per centres, 4495 alumnes estan escolaritzats en centres de titularitat pública i 2383 en centres concertats.
Enguany, com a conseqüència de l’afectació de la pandèmia pel Covid-19, l’Ajuntament ha intensificat les tasques de neteja i desinfecció dels centres educatius de titularitat municipal, així com de les escoles públiques d’educació infantil i primària en les quals té delegades les competències en matèria de vigilància, neteja i manteniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: