Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un treball de l’alumna de l’Arsenal Patrícia Aguiló ha estat seleccionat a Joya Barcelona

L’estudiant del Cicle Formatiu de Grau Superior de Joieria Artística de l’Escola Municipal d’Art Arsenal Patrícia Aguiló ha estat seleccionada per la fira de joieria contemporània.

I ha estat convidada a presentar el seu darrer treball, en el marc Joya Barcelona-Schools. El certamen tindrà lloc des de demà al 29 de novembre, a la seu d’Artesania Catalunya, carrer Banys Nous, 11 Barcelona.
El projecte de Patrícia Aguiló, anomenat ‘Som Natura: Pell i cos. Territori sostenible’, parteix de dues premisses, d’una banda, recull la idea de la cinquena pell que refereix la simbiosi entre natura i la humanitat, i de l’altra, l’adaptació condicionada per la irrupció de la COVID-19. Joya Barcelona és la fira de joieria contemporània més important de l’Estat Espanyol i un referent internacional en aquesta matèria.
No és el primer cop que Joya Barcelona reconeix treballs del estudiants de Joieria de l’Escola Arsenal i és especialment significatiu que hagi escollit el conjunt de peces que Patrícia Aguiló va presentar el juny passat com a Projecte Final del Cicle Superior de Joieria Artística, ja que el va dur a terme íntegrament durant el període de confinament. En el cas concret dels alumnes de l’Arsenal que entre maig i juny treballaven en el projecte final d’estudis i cicle, el confinament hi va afegir la impossibilitat de disposar dels materials i eines que habitualment haurien fet servir en tallers i aules.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: