Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Arsenal torna a organitzar la Festa de la Joia l’1 de desembre al claustre dels Trinitaris

L’Arsenal torna a organitzar la Festa de la Joia l’1 de desembre al claustre dels Trinitaris

L’objectiu és crear una sinergia entre el públic vilafranquí i els professionals de la joieria d’autor

L’Escola Municipal d’Art Arsenal està preparant un seguit d’actes amb motiu de la diada de Sant Eloi, patró dels joiers i les joieres. L’escola treballa activament per fomentar la presència de la joieria a Vilafranca i per això ja fa alguns anys que organitza la celebració joiera amb motiu de Sant Eloi: la Festa de la Joia. L’objectiu és crear una sinergia entre el públic vilafranquí i els professionals de la joieria d’autor.

El proper dia 1 de desembre al Claustre dels Trinitaris tindrà lloc aquest esdeveniment a partir de dos quarts de sis de la tarda i fins a les nou del vespre. Durant aquesta jornada, es podrà gaudir de diverses activitats, incloent-hi un mercat de joieria d’autor a càrrec de joieres i joiers professionals, que són exalumnes de l’Arsenal.

També hi haurà una desfilada de peces creades pels alumnes dels graus mitjà i superior de joieria artística de l’Arsenal. A més, estudiants d’altres especialitats també participaran en aquest esdeveniment, presentant les seves intervencions sobre el cos, desenvolupades per l’alumnat de primer curs de grau superior dins del projecte “Hàbits”.

Finalment, un jurat professional seleccionarà, entre les obres presentades pels exalumnes, la peça que l’Ajuntament adquirirà per ampliar la seva col·lecció de joieria contemporània, una col·lecció que es va iniciar l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: