Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruta del Vi proposava aquest dissabte fer un dia de pícnic als cellers

Així es donava el tret de sortida a un mes ple de propostes enoturístiques.

Era una jornada festiva, on 10 cellers de la Ruta del Vi brindaven l’oportunitat de passar-hi el matí i fer-hi un pícnic a l’aire lliure amb una copa de benvinguda. Cada celler tenia una proposta a mida creada especialment per a aquest dia i que família i amics poguessin gaudir de prop de l’època de verema en un entorn ben especial.
Per exemple al Celler Carol Vallès.
Una de les curiositats amb les que es trobaven els visitants enguany era la forta plaga de míldiu.
Tradicionalment, el mes de setembre sempre ha estat un dels moments de més afluència de visitants al Penedès, atrets per totes les activitats enoturístiques relacionades amb la verema, com el tast de raïm i del primer most o trepitjar el raïm de forma tradicional.
Enguany, arrel de la iniciativa d’alguns cellers de la Ruta del Vi, s’ha volgut promocionar l’enoturisme en època de verema d’una forma diferent i singular, oferint un pícnic als cellers.
El Consorci de Promoció Turística del Penedès va coordinar la proposta, i aquest dissabte hi havia 10 activitats de pícnic diferents cellers. D’aquesta manera, es va donar a conèixer l’oferta turística programada durant el mes de setembre, època de verema per excel·lència i un moment idoni per visitar el Penedès, i convidar sobretot al públic de proximitat a descobrir el territori amb una jornada festiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: