Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al setembre es farà la quarta Festa de la Verema de la Ruta del Vi amb activitats tot el mes

Per donar major identitat i notorietat a l’esdeveniment, també s’ha donat a conèixer el nou disseny de la imatge de la Festa de la Verema.

La presentació de la quarta edició de Festa de la Verema al Penedès ha tingut lloc aquest dilluns al celler Eudald Massana Noya. La gran novetat d’enguany és que la Festa de la Verema s’amplia tot el mes de setembre, amb un programa de propostes per a tots els públics, de l’1 al 30 de setembre. Un canvi que vol servir per atraure més persones al llarg de tot un mes. Ho explica la directora del Consorci de promoció turística del Penedès, Núria Sala.

L’oferta gastronòmica, com ara pícnics de verema, esmorzars de forquilla, àpats i aperitius entre vinyes, li aporten el tret diferenciador i singular a la Festa de la Verema al Penedès. El maridatge entre gastronomia i vins, tal i com explica el president del Consorci de promoció turística del Penedès Ramon Riera, és el fil conductor de la festa en la que s’han adherit una vintena de cellers.

Per donar major identitat i notorietat a la Festa, durant la presentació s’ha donat a conèixer el nou disseny de la imatge de la Festa de la Verema.

Per tal de promocionar i fer accessible les propostes de l’esdeveniment, s’ha dissenyat una pàgina especial al web de Penedès Turisme, on es pot consultar cadascuna de les propostes amb tot detall i fer la reserva directament als cellers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: