Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La ruta del vi del Penedès baixa a la quarta posició del rànquing estatal

La ruta del vi del Penedès es manté com la més visitada a Catalunya però perd pistonada a nivell estatal.

El rànquing que acaba de publicar l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi constata que la proposta penedesenca se situa en quarta posició al conjunt de l’estat. Durant el 2021, aquesta ruta va rebre prop de 180.000 visitants, un 35% més que l’any anterior. Malgrat la recuperació, segueix lluny dels més de 370.000 visitants anuals registrats abans de la pandèmia, una tendència general a tot el sector.

El llistat del darrer any l’encapçala la ruta de Calatayud, impulsada principalment per la proposta de museus, que aglutina el 98% dels visitants. La segueixen Ribera del Duero i la ruta del vi i el brandy de Jerez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: