Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La processó il·lustrada ha complert amb l’objectiu de crear ambient festiu al centre de la vila

Els 23 murals que s’han pintat enguany seguint el recorregut de la processó del dia 30 d’agost han ajudat a donar ambient de Festa Major als carrers del centre de la Vila.

Al llarg del matí del dia 30 d’agost al centre de Vilafranca un seguit d’artistes van estar pintant murals seguint el recorregut de la processó del dia de Sant Fèlix per tal d’ajudar a donar ambient festiu al centre de la vila en un any en que la Festa Major ha estat totalment atípica.
El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, destacava que l’objectiu era bàsicament ajudar a crear aquest ambient festiu en un any en que no es podia fer una festa normalitzada.
Rafecas apuntava el mateix dia 30 d’agost al matí que la voluntat era mirar de fer una festa major segura a nivell sanitari, i aportant elements com aquests murals que ajudessin a recordar que era Festa Major.
Recordem que des de primera hora del matí artistes del col·lectiu Gargot van estar dibuixant sobre 23 façanes tot resseguint el recorregut de la processó del dia 30 d’agost per completar amb les seves il·lustracions la processó que aquest any no s’ha pogut fer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: