Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 13è cicle Paraules als Claustres programa 11 activitats i 3 exposicions

El 13è cicle Paraules als Claustres programa 11 activitats i 3 exposicions

La figura homenatjada serà la llevadora i escriptora Ramona Via però no es farà una jornada sinó una lectura dramatitzada, que tindrà lloc per cloure el cicle.

Enguany el cicle amplia la seva temporalitat i anirà de maig a octubre. La presentació ha tingut lloc aquest dilluns al matí al mateix claustre amb la presència del regidor de Cultura, Ricard Rafecas, i del cap tècnic de la regidoria, Àngel Hom. La programació està composada en aquesta tretzena edició per 14 activitats que inclouen formats tan variats com recitals de poesia, música antiga, exposicions, lectures dramatitzades, adreçats a tots els públics, sense oblidar la presència del públic familiar ni tampoc l’homenatge, en aquest cas a la infermera i escriptora Ramona Via.

Les activitats finalitzaran el 5 d’octubre amb la lectura dramatitzada ‘El plaer de la tristesa’, a partir de ‘Nit de Reis: diari d’una infermera de 14 anys’, de Ramona Via. Arnau Puig s’ha fet càrrec de l’adaptació i la dramatúrgia i les penedesenques Gisela Guitart i Aina Tomàs interpretaran la lectura. Aquest darrer espectacle és una reformulació de la jornada que anteriorment obria el cicle.

De les 11 activitats programades, 5 seran gratuïtes i 6, de pagament. Les entrades es podran adquirir a espectacles.vilafranca.cat. Tota la informació del cicle es pot trobar a cultura.vilafranca.cat. El cicle arrenca aquest diumenge al claustre de Sant Francesc amb el recital ‘Místics’, amb Jordina Biosca i Ravid Goldschmit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: