Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca dona la benvinguda als nous balladors i balladores de la Festa Major

L’acte es va fer a Cal Bolet amb la presència de prop de 100 membres que formaran part de la propera Festa Major de Vilafranca.

Aquest dimarts Cal Bolet acollia un acte de benvinguda als balladors i balladores que s’incorporen enguany en algun dels balls de la Festa Major. El regidor de Cultura en funcions, Ricard Rafecas, va intervenir en un dels seus últims actes oficials, donant la benvinguda als prop de cent membres que formaran part de la propera Festa Major de Vilafranca. Rafecas va agrair la dedicació de tots els agents de la vila que fan possible la festa i va expressar que formar part de la FM és tot un privilegi.

La Laia Estradera és una de les noves components del ball de capgrossos. Ens explica com va anar el procés de selecció.
La Laia reconeix que sempre havia volgut entrar al ball de capgrossos i per això estava molt nerviosa abans de saber que enguany en formaria part.

En el transcurs de l’acte, Oriol Bertran, Laura Cabezas i Jacques Planas, en representació de l’Administració de la Festa Major d’enguany, van animar a la participació dels actes i activitats que s’organitzaran aquest any.

L’acte va continuar amb la participació dels dos ex-balladors, Xavier Aranda i Fèlix Mach, que van explicar als assistents quin és l’origen de la festa, perquè es balla i quin sentit té el ball que fan. La seva intervenció va posar en valor el patrimoni material i immaterial de la Festa Major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: