Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capella de Sant Joan acull l’exposició ‘Poesia visual… filosòfica’ del festival Vilapensa

Emmarcada dins la programació del Vilapensa, inclou un recull d’imatges de Toni Prat que conviden a la reflexió.

A més, la inauguració, que es va fer dimecres al vespre, va comptar amb la presència del filòsof Gonçal Mayos que va pronunciar la conferència que portava per títol: ‘Urgència de la filosofia en reptes humans com la Covid19. Necessitat de poesofemes i poesia visual filosòfica’. Arran d’una exposició a la Universitat de Barcelona, Prat i Mayos es van conèixer i es van engrescar per a publicar conjuntament un llibre que combina imatges i text.

A les parets de la capella de Sant Joan hi podeu trobar les imatges de Toni Prat fins al proper 27 de setembre. Es tracta d’una proposta que compta amb la col·laboració del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. L’exposició es podrà visitar els dimecres, dijous i divendres de 5 a 8 del vespre, els dissabtes de 6 a 8 i diumenges de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: