Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

6 mesos després del tancament per el coronavirus Cineclub Vilafranca ha tornat a obrir la Zazie

El Cineclub Vilafranca ha reiniciat l’activitat aquest dijous 3 de setembre, gairebé 6 mesos després d’haver hagut de tancar portes per la pandèmia del Covid-19.

El president de l’entitat, Manel Balaguer, explica que, tot i que ja havein organitzat cinema a la fresca amb els Castellers de Vilafranca, per a ells ha estat un moment important i que els fa estar molt contents el fet de poder obrir portes de la sala Zazie.
Balaguer comenta que els ha estat complicat poder trobar una fòrmula que garanteixi l’estabilitat en l’oferta de films, però es mostra convençut que si han obert ara, és perquè poden oferir cinema durant tota la temporada.
La sala obre amb un 50% de l’aforament, però ampliant l’oferta de projeccions.
També es deixa un espai de tres quarts d’hora, entre projecció i projecció, per la neteja de la sala amb les garanties necessàries de prevenció per el coronavirus.
Cal entrar al cinema amb mascareta i respectant les distàncies entre espectadors. A més s’afegeixen mesures extraordinàries de neteja.
Com que s’ha reduït la capacitat de la sala al 50%, s’ha compensat aquesta baixada de butaques amb l’augment de projeccions i pel·lícules. En lloc de les 6 sessions s’amplia a 10 i enlloc de les dues pel·lícules s’ha passat a tres. La tornada a les projeccions de la sala s’ha fet amb Papicha, un film que ja s’havia projectat en la darrera edició del Most Festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: