Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca presenta un llibre commemoratiu amb una cinquantena de textos sobre cine

Dins dels actes de celebració dels 55 anys de Cineclub Vilafranca, aquest dimarts s’ha presentat el llibre commemoratiu ‘Cineclub Vilafranca.

55 mirades’. L’acte s’ha celebrat aquest dimarts a la Sala Zazie i comptava amb la presència de la regidora de Cultura, Àngels Dalmau i el president de Cineclub Vilafranca, Jaume Felipe.
El llibre recopila 50 articles signats per persones amants del cinema, que es van publicar a El 3 de vuit entre l’octubre de 2018 i el juliol de 2020, amb motiu del 50è aniversari de l’entitat.
Sense desmerèixer cap dels articulistes, el coordinador del llibre, Pep Ferret, destaca especialment els del periodista Víctor Gay.

La publicació també recull 5 articles inèdits més, fins a sumar aquestes 55 reflexions sobre vivències particulars , i també col·lectives, en què els seus autors parlen de pel·lícules que els han marcat, d’experiències cinematogràfiques irrepetibles i de fets i anècdotes vinculades amb la història de Cineclub Vilafranca.
El llibre està editat per Andana amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i es pot comprar a les llibreries de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: