Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es redueix el nombre d’ingressats als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf amb coronavirus

En data d’aquest dilluns hi ha 4 persones hospitalitzades amb símptomes de Covid-19.

La setmana passada es va fer un cribratge massiu a Vilafranca. De dilluns a divendres el departament de Salut va instal.lar a l’Escorxador un equip de treball per fer un cribratge massiu que inicialment estava recomanat a persones de 19 a 40 anys de l’àrea bàsica de salut de Vilafranca que no haguessin mantingut les mesures recomanades de distància social. La nostra redacció no ha pogut rebre informació de quin ha estat el resultat del cribratge, però de forma presencial sí va poder comprovar com els tres primers dies l’afluència de persones va ser molt destacada, i va anar baixant el dijous i el divendres. També va poder constatar com, a banda del públic potencial del cribratge, hi van assistir també moltes persones d’edats clarament superiors als 40 anys i de procedència d’altres municipis de la comarca. No tenim la xifra exacta final dels PCR realitzats a l’Escorxador, però les dades publicades per el mateix Departament indiquen que durant la setmana passada a l’Alt Penedès es van fer unes 3.000 proves PCR. D’altra banda avui, com cada dilluns, el Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf ha emès l’informe setmanal de seguiment de la pandèmia a les dues comarques. En data d’aquest dilluns hi ha 4 persones hospitalitzades amb símptomes de Covid-19, xifra que representa 3 persones menys que la setmana passada. Respecte a les morts confirmades per covid 19 continuen sent 114 des de que es va iniciar la pandèmcia. Una xifra que es manté fixa des de fa moltes setmanes. I respecte a les persones donades d’alta, que han superat la malaltia als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf són 452, set persones més que en el darrer informe de la setmana passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: