Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres es tancarà el protocol de l’acollida de veremadors en el marc de la COVID

El protocol s’ha de tancar ja aquesta setmana atès que les varietats primerenques ja s’han començat a collir i cal que els viticultors puguin tenir clares les consignes a seguir.

Fa dies que la Comissió de la Verema està treballant per tal d’establir el protocol d’actuació per a l’acollida de veremadors aquesta verema al Penedès. L’objectiu és definir els mecanismes de control que permetin evitar rebrots durant el temps de la verema i que es puguin donar situacions similars a les que hem vist aquestes darreres setmanes a Lleida al voltant de la campanya de la fruita.
En aquest sentit, la Conseller Teresa Jordà va explicar dilluns, en el decurs de la seva visita a Vilafranca, que s’està fent un treball conjunt entre els diferents departaments de la Generalitat i el sector per establir uns protocols clars i fàcils de seguir per tothom. Aquest dimecres, va apuntar, s’ha de fer una darrera reunió que ha de servir per tancar aquest protocol.
El principal objectiu és que s’actuï de manera ràpida quan es detecti algun positiu.
La Comissió de la Verema és des de fa anys l’eina de que s’ha dotat el Penedès per mirar d’organitzar la collita, i els propers dies donarà a conèixer els detalls d’aquest protocol de cara a la collita d’aquest 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: