Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Sàbat presenta els 31 noms de la llista d’ERC amb el suport de la consellera Teresa Jordà

El candidat republicà creu que ara s’obre una oportunitat perfecta per canviar d’etapa a Vilafranca

El grup d’ERC a Vilafranca ha presentat aquest dijous al vespre en un auditori de Vinseum ple els 31 noms que conformen la llista per a les properes eleccions municipals, encapçalats per l’actual regidor Pere Sàbat. El que volen des del grup municipal és començar una nova etapa a Vilafranca i per fer-ho han conformat una llista que pretén ser d’allò més transversal.

Segons Pere Sàbat, qui porta 20 anys al govern ha tingut «tot el temps del món per fer el que diuen que volen fer» i creu que ara és el moment de canviar de cares i aportar noves idees i il.lusió i ho expressen amb l’eslògan: ‘Vilafranca amb sabates noves», fent referència al cognom del candidat. Des d’ERC destaquen que el seu projecte és a deu anys vista i que té cinc eixos principals: la Vilafranca verda, la Vilafranca que cuida, la Vilafranca de les oportunitats i el coneixement, la Vilafranca Capital i la Vilafranca sobirana.

Ha participat també en l’acte la consellera d’agricultura, Teresa Jordà, que ha lloat la tasca feta fins ara per Pere Sàbat i ha apuntat com ell és la millor opció per tirar endavant la vila.

La candidatura d’ERC està formada per Pere Sàbat, Gemma Urgell, Ramon Vilomara, Laura Pelay, Xavi Vallès, Montse Espinosa, Maria Sardà, Salvador Campamà, Lisbeth Murga, Juanma Torralba, Lurdes Serrano, Unai Peña, Glòria Rosell, Oriol Casanellas, Trini Bové, Adrià Machuca, Helena Canela, Joan Bargans, Mònica Ramoneda, Josep Àlvarez, Dora Garcia, Jordi Rosell, Sandra Castaño, Toni Sansa, Núria Ferret, Quim Barberà, M. Rosa Fuentes, Martí Sapera, Lurdes Castelló, Justa Jiménez i Josep M. Rovira.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: