Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junqueras dona suport a Pere Sàbat afirmant que és l’únic candidat que «pot canviar les coses»

El teatre Cal Bolet va acollir aquest dimarts al vespre l’acte central de campanya d’ERC Vilafranca, amb la participació d’Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Teresa Jordà i Pere Sàbat

El teatre Cal Bolet va acollir aquest dimarts al vespre l’acte central de campanya d’ERC Vilafranca, que va comptar amb la participació destacada del president del partit, Oriol Junqueras, a banda de la que va ser presidenta del Parlament, Carme Forcadell i la consellera Teresa Jordà. També van parlar el candidat, Pere Sàbat, i les membres de la candidatura Lisbeth Murga i Gemma Urgell.

La participació de Junqueras va comportar un fort desplegament policial, amb el tall de diferents carrers, per una petita concentració en contra el partit republicà.

En la seva intervenció Junqueras va defensar el vot republicà a Vilafranca per trencar «amb aquells que sempre han governat» i va apuntar que Pere Sàbat era la única alternativa per fer possible un nou impuls a la vila.

Pere Sàbat va demanar la confiança per fer el sorpasso al PSC, amb qui considera que es disputa l’alcaldia. Sàbat va fer referència a la necessitat del canvi per impulsar transformacions imprescindibles i va defensar els Acords de Ciutat que impulsarà en tres àmbits: en seguretat, en comerç i en el tren. Sàbat també va fer una crida a la mobilització ciutadana.

Per la seva banda, la presidenta del Parlament Carme Forcadell va carregar durament contra la sociovergència i la consellera Teresa Jordà va sumar-se a la crida pel canvi per fer realitat la transformació verda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: