Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’entorn del Jordi Figueras Roma prepara un acte de comiat i homenatge el proper dimecres

Serà a les 20h al Parc de l’1 d’Octubre i es demana responsabilitat als assistents pel que fa al compliment de les mesures sanitàries per evitar brots de covid-19

El proper dimecres 15 de Juliol a les 8 del vespre al Parc de l’1 d’Octubre se celebrarà un acte de record a Jordi Figueras Roma, que ens va deixar el passat 6 de juliol en un accident laboral, mentre volava amb un company en helicòpter per a fer tasques de manteniment de les línies elèctriques a la Seu d’Urgell. L’acte és obert a tothom i hi haurà cadires per als assistents, és obligatori i molt important portar mascareta i en tot moment mantenir la distància de seguretat per tal de prevenir-nos enfront la COVID19, així com seguir les indicacions dels voluntaris si s’escau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: