Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal premia Txell Feixas, Miquel A. Torres i GATAP per la seva feina en favor del territori

El Casal va retre homenatge també a les persones que enguany compleixen 25 i 50 anys com a socis i sòcies de l’entitat.

Divendres el Casal va retre homenatge a les persones que enguany compleixen 25 i 50 anys com a socis i sòcies de l’entitat. També va fer lliurament de les Distincions d’Honor, Projecció i Aliança 2022, guardons que volen reconèixer aquelles persones i col·lectius que treballen pel territori en els àmbits de la cultura, la identitat, la formació, el civisme o l’esport. Els premiats van ser Txell Feixas, Miquel Agustí Torres i la GATAP. La periodista de TV3 Txell Feixas, nascuda a Mediona i que va iniciar la seva activitat professional a RTV Vilafranca, va rebre la Distinció d’Honor 2022 per la seva tasca com a periodista, per les seves bones pràctiques a l’hora de visibilitzar les dones en zones de conflicte i pel seu vincle amb el Casal, tant en les cobertures informatives com gaudint dels actes que s’hi celebren. La Distinció de Projecció 2022 era per Miquel Agustí Torres, soci del Casal que compta amb una tradició familiar vitivinícola de més de 150 anys. Miquel A. Torres reivindica l’obligació de cuidar la terra i el paisatge, a la vegada que es compromet amb projectes i entitats del territori penedesenc com el mateix Casal. Finalment, la coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès va ser guardonada amb la Distinció d’Aliança, pel seu vincle continuat amb el Casal, les seves iniciatives per donar veu a la cultura i talent escènic penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: