Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca recorda Guillem Noya en un acte multitudinari a Cal Figarot

Diversos grups de grallers, de dolçainers, de gaiters navarresos i bascos, i altres grups musicals on havia tocat el Guillem van interpretar melodies dedicades a la seva memòria.

Cal Figarot va ser l’escenari aquest dissabte de l’acte d’homenatge que van organitzar els Grallers de Vilafranca – Colla de Mar per a recordar el seu timbaler Guillem Noya, que va morir fa dos anys. L’acte sota el títol de ‘Recordem el teu redoble, Guillem’, va començar al jardí de Cal Figarot amb l’actuació dels Verds. A continuació, i dins la nau, diversos grups de grallers, de dolçainers, de gaiters navarresos i bascos, i altres grups musicals on havia tocat el Guillem van interpretar melodies dedicades a la seva memòria. A més a més, però, també hi va haver manifestacions de la resta d’activitats vitals d’aquest polifacètic timbaler, com ara la pintura, el globus aerostàtic, la participació a la Festa Major, la feina, la relació amb els grups d’amics, d’estudis o d’excursions. Els Falcons de Vilafranca, amb els quals havia tocat el timbal, també van realitzar una breu actuació en el decurs de l’acte. El president de la Colla de Mar, Ramon Santís, explicava que no s’esperaven una assistència de públic tan gran.

Santís va recordar Guillem Noya com una persona i timbaler únic.
En nom dels Grallers de Vilafranca – Colla de Mar, Ramon Santís, afegia que allà on estigui, sempre recordaran Guillem Noya i sempre romandrà dins de les seves gralles però sobretot dins dels timbals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: