Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Enològica de Vilafranca ha acollit el tast del 54è Concurs Tastavins DO Penedès

L’entrega de premis està prevista pel proper dilluns 20 de juliol.

Aquest dilluns ha tingut lloc la 54ena edició del tast de vins de la DO Penedès del concurs tastavins organitzat anualment per l’Acadèmia Tastavins i que compta amb el suport tècnic del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès. El principal objectiu del concurs que se celebra des de l’any 1966 és obtenir els vins més representatius del territori i poder fer promoció d’ells després. Així ho explicava el director del Consell Regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella.
Com en les darreres edicions, s’ha buscat un panell de tastadors heterogenis, format per professionals independents del sector entre sommeliers, enòlegs i periodistes especialitzats. Tot plegat es feia en un tast únic celebrat aquest dilluns a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca. Olivella explicava el procés que segueix el concurs.
A causa de la situació provocada per la pandèmia de la COVID19, el concurs s’ha endarrerit 2 mesos respecte de les dates habituals i s’ha canviat l’ubicació dels tastos que habitualment tenia lloc a la seu de la DO Penedès a la plaça Àgora. Per seguretat i comoditat dels tastadors, s’ha habilitat la sala principal de l’Edifici de l’Enològica de Vilafranca. L’entrega de premis està prevista pel proper dilluns 20 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: