Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP celebra l’assemblea general a Vallformosa amb bones sensacions per la feina feta

La Federació Empresarial del Gran Penedès veu complert el 50% dels objectius previstos en els deu primers mesos de la nova presidència.

Més d’una quarantena de socis va participar aquest dilluns al vespre a l’assemblea general de la Federació Empresarial del Gran Penedès. L’assemblea es feia presencialment als jardins de Vallformosa, en part per mostrar que l’activitat empresarial pot ser segura tot i l’epidèmia de coronavirus.

L’acte va servir per posar sobre la taula i valorar la feina que ha dut a terme l’entitat des del passat 1 d’octubre, quan la candidatura encapçalada per Neus Lloveras va guanyar les primeres eleccions de la FEGP. Lloveras es mostrava satisfeta per la feina feta en aquests primers deu mesos perquè considera complert un 50% del programa amb el qual es va presentar com a candidata a la presidència.

A banda de la irrupció de la Covid-19 i totes les conseqüències que ha tingut i continua tenint sobre l’activitat empresarial, el nou equip de la FEGP va haver de renovar una part important de la plantilla tècnica, que va plegar al novembre. També es van marcar alguns aspectes a millorar, com la transparència i la participació.

La col·laboració entre les empreses associades és un altre dels aspectes en el qual ha treballat la FEGP intensament en aquests mesos.

Ara hi ha nous reptes sobre la taula, com la reactivació dels grups sectorials de treball i la incorporació de nous grups essencials a la zona del Penedès i el Garraf.

La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès també va destacar especialment que l’entitat ha crescut en número de socis, malgrat un context de grans dificultats, sobretot per la feina d’assessorament a empreses i emprenedors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: