Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Patí Vilafranca anuncia «deute 0» a l’Assemblea 23/24

El deute de l’entitat era d’uns 60.000€ quan Quim Vàzquez va arribar al càrrec. Un dels temes va ser la renovació del pavelló; el consistori confia en iniciar les obres aquest any.

El gran titular de l’assembla de socis del Patí, celebrada aquest dimarts al vespre a l’Escorxador, va ser la liquidació del deute del club, un cop tancat l’exercici de la passada temporada. Fa poc més d’un any, a l’anterior assemblea, el club informava d’un deute de 3.300€ a data d’octubre de 2022. A gener del 2024, asseguren que aquesta xifra és de 0.

No va ser l’únic apunt en matèria econòmica. Durant l’assemblea també es van presentar els comptes de la darrera temporada. En aquest sentit l’entitat va presentar uns ingressos de 201.000 euros i unes despeses de gairebé 188.000€. Uns beneficis de 13.272 euros.

De cara a aquesta temporada el pressupost és de 221.000 euros, una xifra que, segons explicaven el president Fede Insenser i el tresorer Jaume Martí, ha crescut arran dels 3 desplaçaments que el primer equip ha realitzat aquesta temporada a Galícia. Amb tot un any per davant, els comptes de l’entitat preveuen l’ingrés d’un mínim de 5000 euros (via subvencions o patrocinis) per tal de quadrar pressupost.

Una assemblea plàcida, i que va tenir el moment més intens de debat en el torn de precs i preguntes. Alguns pares de jugadors de la base van posar de manifest les deficiències que presenten els equipaments que fa servir el club, especialment l’estat dels vestidors del pavelló Poliesportiu i pel que fa al manteniment dels del Firavi. En el primer cas, l’Ajuntament treballa perquè aquest mateix any es pugui iniciar la reforma de la Poliesportiva, enmirallant-se en la renovació que va patir el Pavelló Joan Ortoll de Calafell, fa quatre anys.

Aquest mes de març el consistori espera rebre bones notícies en forma de subvenció del Govern Central, per tal de donar llum verda a aquest ambiciós i necessari projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: