Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la 5a edició del concurs de pintura ràpida Premi Vilafranca Cultura

La Secció de Belles Arts del Casal de Vilafranca organitza la cinquena edició d’un concurs posposat a aquest mes de juliol amb motiu de la pandèmia

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi el proper dijous 23 de juliol, la Secció de Belles Arts del Casal de Vilafranca organitza la cinquena edició del concurs de pintura ràpida Premi Vilafranca Cultura. Es tracta d’una edició atípica, igual que la celebració de Sant Jordi que, amb motiu de la pandèmia s’ha vist posposada a aquest mes de juliol.

En part, obligats per la situació actual, es vol reprendre l’essència del concurs per tal de recuperar el centre d’interès del concurs i la presència dins la festa. Això serà possible tornant a fer coincidir el Premi Vilafranca Cultura amb Sant Jordi.

Cal recordar que en les dues primeres edicions el certamen coincidia amb aquesta festivitat. Enguany la temàtica serà Vilafranca en un Sant Jordi molt especial: ambient de parades de llibres i flors als carrers i places del centre vila.

El concurs de pintura ràpida incorpora canvis considerables de cara a la seva celebració, extremant les mesures de seguretat per tal que la ciutadania mantingui una distància prudencial respecte els participants. D’aquesta manera, cada pintor estarà enquadrat en una quadrícula de 3m². En aquesta edició, el Premi incorpora el patrocini de la cooperativa Entrem.

El concurs de pintura ràpida Premi Vilafranca Cultura tindrà lloc dijous 23 de juliol, entre les 16h i les 21h. i el veredicte es farà public el mateix dia 23 a 2/4 de 10 de la nit. Les obres guanyadores estaran exposades al vestíbul del Teatre Casal del 24 de juliol fins el 13 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: