Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ajorna el Festival Música a les Vinyes fins l’any vinent

S’ajorna el Festival Música a les Vinyes fins l’any vinent

El motiu de la cancel·lació és no poder garantir les mesures de seguretat, distanciament social i d’higiene necessàries

La 18a edició del Festival Música a les vinyes que s’havia de celebrar els dies 18 i 25 de juliol a Subirats s’ha ajornat fins a l’any vinent. El motiu de la cancel·lació és no poder garantir les mesures de seguretat, distanciament social i d’higiene necessàries durant els concerts i el maridatge final després de les actuacions. L’Ajuntament de Subirats té la voluntat de mantenir el mateix cartell d’artistes, actuacions musicals i emplaçament del concert d’inauguració d’enguany per l’edició del 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: