Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès porta cinc setmanes sense èxitus per coronavirus

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informen que tenen un brot de Covid-19 a l’Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova.

La majoria de pacients són asimptomàtics o es troben en estat lleu. En aquests moments, s’estan realitzant cribratges a tots els professionals i pacients. Al Garraf hi ha un total de 23 persones ingressades per Covid-19. Per aquest motiu, les visites a les zones d’hospitalització es troben tancades per tal d’evitar contagis i garantir la seguretat. D’altra banda a l’hospital de Vilafranca es porten cinc setmanes de registres sense que s’hagin produït morts. En aquests moments hi ha ingressades dues persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: