Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Resssons Penedès by Cruïlla es presenta al territori

Omplirà de música una vintena d’indrets de la comarca del 28 al 30 d’abril

El Festival Ressons Penedès by Cruïlla, que omplirà de música una vintena d’indrets de la comarca del 28 al 30 d’abril, s’ha presentata l’Hotel Boutique Font de la Canya d’Avinyonet, amb la presència d’ autoritats del territori, entre ells el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, que destaca la importància del festival

També hi van ser presents representants del Consorci de Promoció Turística del Penedès, de la DO Penedès i de la DO Cava i de diversos cellers.

El mateix dia de la presentació des la CUP van mostrar en una nota de premsa i també a xarxes socials el seu rebuig al festival ja que critiquen que el Consell Comarcal de l’Alt Penedès destini 300.000 € públics a l’esdeveniment i que entre els altres 27 municipis s’hagin aportat prop de 140.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: