Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manifestació del Sindicat de Llogaters del Penedès

El Sindicat de Llogaters del Penedès reivindica l’atenció per una problemàtica social que no farà més que créixer .

Aquest dimarts a les vuit del vespre i a la plaça de la Vila es va fer una concentració ciutadana convocada pel Sindicat de Llogaters del Penedès a favor d’un pla de xoc social i per reivindicar que aquesta crisi no l’acabin pagant els de sempre.
Diverses pancartes van acompanyar la lectura d’un manifest en el que es remarcava que des del sindicat al Penedès fa un any i mig que estan treballant per què cada pis acompleixi la seva funció social.
Ara en plena crisi generada per la pandèmia es demana que els missatges de retorn a la normalitat no amaguin els greus problemes socials que s’estan generant.
A l’inici del confinament es van generar situacions molt tenses de persones que no podien fer front als lloguers, que es van apaivagar més endavant, però ara es comencen a detectar més problemàtiques.
Des del sindicat es remarca que de mica en mica sembla que la nova normalitat va arribant, però que per la classe treballadora, la suposada normalitat no és més que la desigualtat, els desorbitats preus que ens fan pagar de lloguer o la càrrega econòmica i social.
Per això volen pressionar l’Ajuntament de Vilafranca per què faci efectiu el pla de xoc aprovat per unanimitat pel Ple del mes de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: