Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Alt Penedès i Garraf passaran a la fase 3 demà dijous

L’Alt Penedès i Garraf passaran a la fase 3 demà dijous

A més, la Generalitat recuperarà les plenes competències per regular la desescalada.

Barcelona i Lleida, i per tant l’Alt Penedès i el Garraf, passaran demà a Fase 3. Així s’ha decidit aquesta tarda en la reunió de la Conselleria de Salut amb el ministeri de Sanitat. Aquest dimecres s’ha conegut aquesta decisió que permet per tant que l’Alt Penedès i el Garraf, amb la resta de l’àrea de Barcelona canviïn de fase uns dies abans del finals de l’estat d’alarma previst per el cap de setmana. D’aquesta manera, des de demà ja no hi ha restriccions de mobilitat a nivell català i per tant ja es podria anar des de l’Alt Penedès i Garraf, que fins ara tenien restringida la mobilitat a l’àrea de Barcelona, a qualsevol punt de la geografia catalana. A més, la Generalitat recuperarà les plenes competències per regular la desescalada.
Recordem d’altra banda que aquest cap de setmana, concretament el dia 21 de juny, finalitza l’estat d’alarma a tota Espanya, i per tant ja no hi haurà en principi restriccions de mobilitat entre els diferents territoris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: