Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des d’avui els instituts tornen a fer classes presencials de batxillerat i FP excepte un dia

En una de les reunions periòdiques que mantenen les direccions dels instituts públics de la zona es va acordar incrementar la presencialitat fins al 80%

Coincidint amb l’inici de la desescalada aquest 23 de novembre els instituts públics de Vilafranca i comarca augmenten la presencialitat a les aules pel que fa als estudis post-obligatoris. En una de les reunions periòdiques que mantenen les direccions dels instituts públics de la zona es va acordar incrementar la presencialitat fins al 80% i això vol dir que només un dia les classes siguin online. Fins al moment la presència a les aules s’havia reduït a la meitat. Ho explicava el director de l’Alt Penedès, Carlos Rull.

A principis de curs el departament d’Ensenyament havia fet arribar als instituts el protocol i les instruccions pel que fa a presencialitat però els hi donava certa autonomia per a decidir com organitzar-se. Ho explica la directora de l’Eugeni D’Ors, Dolors Arbós.

Ambdós centres han optat per fer torns entre els diferents nivells d’estudis postobligatoris i anar alternant els dies que es farà l’ensenyament telemàtic per a que cap matèria ni professor es vegi perjudicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: