Diumenge, 4 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entitats empresarials del Penedès demanen que s’acceleri el procés de desescalada

En un comunicat conjunt demanen a la Generalitat que el procés de desescalada a faci amb criteris selectius pel que fa a activitats i territoris.

El conjunt de les entitats empresarials de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf han fet públic un comunicat sobre les restriccions per la Covid.
Exposen que fa poc més d’un mes coneixien tot un seguit de mesures restrictives, que s’aplicarien a Catalunya a partir del dia 16 d’octubre per fer front a la nova onada de Covid-19, mesures que valoren absolutament desproporcionades. Posteriorment es van complementar les mesures inicials amb el “toc de queda” i els tancaments perimetrals, però s’han mantingut les restriccions i no s’ha implementat cap pla d’ajudes realista pels sectors afectats. En el comunicat afegeixen que aquesta setmana s’ha iniciat el debat sobre la desescalada de les mesures restrictives, ‘malauradament un cop més de manera descoordinada’, sense escoltar als sectors afectats i sense concretar ajudes. Per tot això les entitats representatives del teixit empresarial de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, comarques greument afectades per la crisi sanitària, demanen al Govern de la Generalitat que s’acceleri el procés de desescalada, amb criteris selectius pel que fa a activitats i territoris, sense aplicar mesures generals sobredimensionades. I que es posin en marxa de manera urgent plans d’ajuda suficientment dotats pels sectors afectats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: