Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El SIAJ ha obert les seves instal·lacions i incorpora l’atenció telemàtica

Els tècnics van atendre més d’un miler de consultes durant el confinament i, ara, l’atenció telemàtica s’afegeix a la seva oferta de serveis.

El SIAJ, el Servei d’Informació i Assessorament per a Joves de l’Ajuntament de Vilafranca, ha tornat a obrir l’oficina, ubicada al carrer de la Fruita, 13, coincidint amb la finalització de l’estat d’alarma, i ho ha fet començant l’horari d’atenció d’estiu, de dilluns a divendres, els matins de les 10 a les 14 h, i els dimecres, tardes de les 17 a 20h.

Els tècnics del servei han atès més de 1.000 consultes durant les setmanes de confinament per la pandèmia de coronavirus i, com a novetat, s’han ofert assessoraments personalitzats per videoconferència. Ara incorporen l’activitat telemàtica a la seva oferta de serveis i conviurà amb la presencial.

Les consultes sobre estudis, especialment amb la situació generada per la crisi sanitària en període de preinscripcions, han centrat bona part de l’atenció aquestes darreres setmanes.

Al SIAJ també es pot obtenir informació sobre les opcions que hi ha per poder participar en projectes d’estades a l’estranger. En la situació actual han quedat aturats molts projectes però segueixen havent-hi possibilitats en aquest sentit, com explica el tècnic de mobilitat internacional Eugeni Brigneti.

El SIAJ ha obert de nou les seves portes adoptant totes les mesures per evitar la propagació del coronavirus. S’ha adequat l’espai per respectar les distàncies de seguretat entre persones i amb límit d’aforament.

Per accedir al servei és recomanable tenir cita prèvia. És obligatori l’ús de mascareta i a l’entrada cal passar pel punt de desinfecció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: