Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Denuncien actes incívics i incompliment de normativa per l’estat d’alarma a Sant Sadurní

Denuncien actes incívics i incompliment de normativa per l’estat d’alarma a Sant Sadurní

La Policia Local ha denunciat aquestes darreres setmanes diversos actes d’incivisme, agreujats per la situació de confinament, així com incompliments de la normativa decretada per l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Sant Sadurní tramita les sancions per incompliment de l’ordenança de civisme i les denúncies contra les mesures decretades per l’estat d’alarma es traslladen al cos de Mossos d’Esquadra, que tenen competència en aquesta tipologia de procediments sancionadors. A partir de l’1 de juny, la tramitació de totes aquestes notificacions de sanció es reprenen, després d’unes setmanes en què es van suspendre tots els procediments administratius.
Una de les problemàtiques més denunciades és el fenomen del “botellon” al carrer. Un dels fets denunciats va tenir lloc la matinada de divendres 23 de maig a les 3 de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local va sorprendre un grup de persones que estaven de festa a l’aparcament de l’escola de viticultura d’Espiells; es van identificar tots els participants i els vehicles involucrats en aquesta trobada no permesa i es van iniciar els procediments sancionadors corresponents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: