Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui se celebra Ple ordinari a l’Ajuntament de Vilafranca que es manté en sessió telemàtica

Aquest dimarts a les vuit del vespre es reunirà el Ple de l’Ajuntament en sessió ordinària que, donada la vigència de l’estat d’alarma per la Covid-19, es realitzarà telemàticament.

L’ordre del dia del ple consta de 18 punts, entre els quals es pot destacar l’aprovació d’un Pla Econòmic Financer pels exercicis 2020 i 2021.
L’ordre del dia compta també amb 7 mocions presentades per diverses formacions polítiques. On es tractaran temes com per exemple l’impuls d’estratègies o la preservació del patrimoni històric que proposa ERC, la reducció de l’IVA en l’activitat física, que presenta JxV, garantir l’equitat educativa o un nou model públic d’atenció a la gent gran per part de VeC, o finalment dues mocions de la CUP, una per la creació d’una targeta moneder d’impacte social i una altra de suport als treballadors de Nissan.
El ple es podrà seguir en directe per l’streaming de Ràdio Vilafranca i Penedès TV. També es farà un seguiment informatiu en directe per la ràdio i l’endemà es recolliran els principals aspectes del debat a través dels informatius de Ràdio Vilafranca i Penedès TV .

Ple

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: